Erasmus+ KA107 Personel Ders Verme Hareketliliği II. Çağrı Sonuçları

26 Temmuz 2019

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Erasmus+ 2018 Bütçesi Ortak Ülkelerle Hareketlilik

(Uluslararası Kredi Hareketliliği - KA107)

Personel Ders Verme Hareketliliği II. Çağrı Sonuçları

Erasmus+ 2018 Bütçesi Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) Personel Ders Verme Hareketliliği seçim süreci tamamlanmıştır.

Önemli bilgiler için aşağıdaki açıklamayı dikkatlice okuyunuz.

• Personel ders verme hareketliliği için faaliyet süresi, seyahat hariç 5 iş günü olarak belirlenmiştir. Faaliyetin geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için en az 8 ders saati ders verilmesi zorunludur.
  • Program kuralları gereği, 5 iş gününün altında faaliyet gerçekleştirilemez. Personel ders verme hareketliliğinde, katılım sertifikasında yararlanıcının mücbir sebep dışında 5 günden az süre ile faaliyet gerçekleştirdiği ve/veya vermesi gerekenden daha az saat ders verdiğinin görüldüğü durumlarda, faaliyet geçersiz kabul edilir ve yararlanıcıya herhangi bir hibe ödemesi yapılmaz; yapılan ödeme varsa iade talep edilir.
  • Personel ders verme faaliyeti gün tabanlı bir faaliyettir ve sadece ders verme faaliyeti ile ilgili faaliyet gerçekleştirilen günler ve seyahat gideri için hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Ders Verme Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility for Teaching - Mobility Agreement) ders verme programının gün bazında belirtilmesi gerekmektedir.
  • Gidiş seyahat günü için 1 günlük hibe ödemesi yapılacaktır. Seyahat ücreti, (distance calculator/mesafe hesaplayıcısına göre) ödenecektir (Ürdün için belirlenen tutar 275€’dur).
  • Ders verme faaliyeti, sözleşme gereğince en geç 31 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirilebilir. Ancak faaliyetin en geç karşı kurumun 2019-2020 akademik yılı ders verme süresi bitmeden önce gerçekleştirilmiş olması önemle rica edilir.
  • İsteyen personel, programdan hibe almadan da yararlanabilir.
  • Sonuçlara 9 Ağustos 2019 tarihine kadar itiraz edilebilir.
  • Asıl seçilen personelin, en geç 6 Eylül 2019 tarihine kadar Kabul Mektubunu ve onaylı Teaching Mobility Agreement formunu Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
  • Asıl seçilen personelin, gerekli dokümanları 6 Eylül 2019 tarihine kadar teslim etmemesi durumunda, yedek listeye geçilecektir.

Süreç hakkında bilgi almak için Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği Koordinatörü Öğr. Gör. Özlem Yelda DİLMEN (tel 1091- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ile bağlantıya geçiniz.

Sonuç listesi için tıklayınız.