Erasmus Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi
Featured

09 Ekim 2019

Erasmus Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi

2019-2020 Akademik Yılı güz döneminde Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında üniversitemize gelen uluslararası öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi.

Erasmus Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen oryantasyona, bu dönem Fransa, İtalya, Romanya, Makedonya ve Ürdün’den üniversitemize gelen 9 öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Biyoloji, Diş Hekimliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği ve İktisat bölümlerinde eğitim alacak Erasmus öğrencileri, 02-04 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen oryantasyon programına katıldılar.

Rektör Yardımcısı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Aydın Him tarafından sıcak bir şekilde karşılanan uluslararası öğrencilerimize, ilimiz ve üniversitemiz ile Türk kültürü hakkında bilgiler verildi; akademik ve resmi süreçler ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Oryantasyon programı, uluslararası öğrencilerin yanı sıra üniversitemiz Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESNIBU) öğrencilerinin de katıldığı sosyal etkinliklerle sona erdi.