Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru Sonuçları (2019 Bütçesi)

24 Aralık 2019

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Erasmus+ KA103

Personel Ders Verme Hareketliliği Çağrı Sonuçları (2019 Bütçesi)

Erasmus+ 2019 Bütçesi KA103 Personel Ders Verme Hareketliliği seçim süreci tamamlanmıştır.

Önemli bilgiler için aşağıdaki açıklamayı dikkatlice okuyunuz.

• Personel ders verme hareketliliği için faaliyet süresi, seyahat hariç en fazla 4 iş günü olarak belirlenmiştir. Faaliyetin geçerli olarak değerlendirilebilmesi için toplam en az 8 ders saati ders verilmesi zorunludur.
  • Personel ders verme hareketliliğinde, katılım sertifikasında yararlanıcının mücbir sebep dışında 2 günden az süre ile faaliyet gerçekleştirdiği ve/veya vermesi gerekenden daha az saat ders verdiğinin görüldüğü durumlarda, faaliyet geçersiz kabul edilir ve yararlanıcıya herhangi bir hibe ödemesi yapılmaz; yapılan ödeme varsa iade talep edilir.
  • Personel ders verme faaliyeti gün tabanlı bir faaliyettir ve sadece ders verme faaliyeti ile ilgili faaliyet gerçekleştirilen günler ve seyahat gideri için hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Ders Verme Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility for Teaching - Mobility Agreement) ders verme programının gün bazında belirtilmesi gerekmektedir.
  • Gidiş-Dönüş seyahat günü için 2 günlük hibe ödemesi yapılacaktır. Seyahat ücreti, (distance calculator/mesafe hesaplayıcısına göre) ödenecektir.
  • Ders verme faaliyeti en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilebilir.
  • İsteyen personel, programdan hibe almadan da yararlanabilir.
  • Sonuçlara 30 Aralık 2019 tarihine kadar itiraz edilebilir.
  • Asıl seçilen personelin, en geç 02 Mart 2020 tarihine kadar Kabul Mektubunu ve onaylı Teaching Mobility Agreement formunu Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
  • Asıl seçilen personelin, gerekli dokümanları 2 Mart 2020 tarihine kadar teslim etmemesi durumunda, yedek listeye geçilecektir.

Sonuç listesi için tıklayınız.