Yabancı Dil Kursu

27 Eylül 2018

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/ Staj Hareketliliklerine katılmak amacı ile istenilen dil puanını belgelemek amacı ile Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen Yeterlilik Sınavının sonucu açıklanmış bulunmaktadır.

Bu sonuçlara göre Erasmus Koordinatörlüğümüz tarafından geçmiş dönemlerde olduğu gibi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek iki farklı kurs uygulaması planlanmaktadır.

Buna göre:

1. Hazırlık Kursu: Yeterlilik sınavından 40-59 puan arası alan öğrencilerimiz katılabileceklerdir.
  2. Konuşma Kursu: Yeterlilik sınavından 60 puan ve üzeri alan öğrencilerimiz katılabileceklerdir.
  • Koordinatörlüğümüz daha önceki dönemlerde olduğu gibi kursa katılan ve %80 devamlılık şartını yerine getiren öğrencilerimize maddi dil desteği imkanı sağlayacaktır.
  • Kursa katılmayı planlayan öğrencilerimizin en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine bilgi vermeleri gerekmektedir.

Programlarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.