BAİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Doğu Marmara Üniversite-Sanayi Konsorsiyumu (DUSK) toplantısı yapıldı

14 Kasım 2018

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’nün ortağı olduğu ve 2016 yılından itibaren devam etmekte olan DUSK Konsorsiyumu toplantısı 6 Kasım 2018 tarihinde Bolu’da gerçekleştirildi. Doğu Marmara Üniversite-Sanayi Konsorsiyumu (DUSK), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Düzce Üniversitesi Erasmus Ofisleri, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile Erasmus+ programı kapsamında üniversite-sanayi işbirliğini artırmayı hedefleyen bir hareketlilik projesidir.

BAİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan sabah oturumunda Üniversite temsilcileri bir araya gelmiştir. Öğleden sonra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Genel Sekreteri İsmail Gören, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof.Dr. Seyit Köse, BAİBÜ Erasmus Ofisi DUSK Koordinatörü Öğr.Gör.Özlem Yelda Dilmen, Sakarya Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Çisem Bektur, DUSK Koordinatörü Öğr.Gör. Abdullah Nalbantoğlu, Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Prof.Dr. Müge Kanunu Er, DUSK Koordinatörü Öğr.Gör. Mehmet Mert Kaleci ve Muhammet Kağan Güney katılmıştır.

Toplantıda projenin 2016-2018 dönemine ilişkin faaliyet değerlendirmesi yapılmış ve 2019 yılı itibariyle yapılacak olan yeni proje çalışması ve alt yapı faaliyetleri ile ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.

HABERLER & ETKİNLİKLER